Staff

Mattias Miller – Delägare och Utbildningsansvarig.
Är idésprutan i bolaget. Trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Dyker mestadels vrak och gruvor om han inte utbildar dykare. Han ansvar för att Du som elev skall få den bästa tänkbara kursupplevelse som finns att tillgå på marknaden.
 
Mikael Hallsten – Delägare och Ekonomiansvarig 
Är en hejare på siffror och att snickra. Dyker i alla tänkbara vatten världen över och tar gärna med dig som kund till ditt nästa äventyr. Ansvar även för att det skall finnas en variation i resor och utfärder.
 mikael
Robert Lavergren – Delägare och Butiksansvarig
Är en klippa på kassasystem, hemsidor och datorer. Dyker alltid när tillfälle ges och gärna i Vätterns klara vatten.  Han ansvarar för att du skall få marknadens bästa service och lever efter mottot “en nöjd kund kan bli flera nöjda kunder”
 robert
Petter Karlsson – Instruktör
Petter gillar många sorters dykning. Förutom att utbilda andra tillhör grottdykning i Mexico eller Florida
favoriterna. Vrakdykning i Östersjön eller ett stillsamt nattdyk i Vättern uppskattas också. Jobbar med att utveckla verksamheten på ett stort företag och tar gärna med erfarenheter därifrån in i dykningen.
 petter_karlsson
Marcus Pettersson – Instruktör
Marcus har dykt sedan 2002 och utbildade sig till instruktör 2007. När han inte utbildar dykare så dyker han gärna på vrak eller i grottor i Mexico. Är lugn och trygg som instruktör och gillar utmaningar, oavsett om det är under eller ovaför ytan. Övrig tid utanför dykningen så jobbar han på ett stort företag i Finspång och springer långt och ofta på motionsnivå.
 marcus_pettersson
Julia Timan – Instruktör
Efter att ha varit dykinstruktör i Indonesien är Julia nu tillbaka i Sverige för jobb och studier. Har stort tålamod och älskar att se hur folk reagerar på den helt nya världen som havet faktiskt är och kan ofta flika in roliga fakta om det marina livet. Julia gillar mest känslan av viktlöshet men tackar aldrig nej till att åka till en ny dykplats och utforska, favoritfisken är tångulk (frogfish).
 
Martin Kvist – Divemaster
Galent duktig Divemaster som bara älskar att dyka och då gärna med kameran tillhands.
Reser gärna världen över och träffar nya människor och dyker nya platser.
 martin
Jimmy Eriksson – Divemaster
Jimmy sysslar med dykning helst i så många former som möjligt och därför skaffat sig en bred erfarenhet. Hans främsta dykintressen är vrakdykning, uv- fotografering, guida och vägleda nya dykare, resa till nya dykplatser och att vidareutbilda sig.Jobbar som elektriker.
 

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter & erbjudanden, fyll i din e-post nedan!