GUE Fundamentals är kursen för dig som vill lyfta din sportdykning till en helt ny nivå eller lägga en solid grund till att börja dyka tekniskt. Mest av allt är Fundamentalskursen till för dig som helt enkelt bara vill ha roligare när du dyker. GUE Fundamentals syftar till att introducera eleverna till Global Underwater Explorers – världens idag ledande organisation för dykträning och bevarandet av våra vattenresurser – samt att utbilda eleven i GUE:s grundläggande dyktekniker.

Fundamentalskursen är unik i sitt slag eftersom den passar alla dykare oavsett nivå eller framtida ambitioner. Under fyra intensiva dagar får du chansen att finjustera och bemästra avvägning, trim och balans i vattnet. Du lär dig fentekniker för olika situationer och ändamål inklusive manövreringstekniker såsom vändningar och att simma baklänges. Stort fokus vilar på kontroll i vattnet, dykförberedelser, medvetenhet, teamdykning och att öka dyksäkerheten. Tillsammans med ditt team kommer du att öva på uppstigningsteknik, positionering, att hantera en SMB och spole, problemlösning och slut-på-gas-situationer till en punkt då teknikerna blir muskulära reflexer.plats

Arkö Dyk erbjuder Fundamentalskurser året runt. Under ledning av GUE:s Mattias Miller  kommer du i varje situation tränas målinriktat för att öka din dykkapacitet. Med GUE:s marknads-ledande pedagogik kan vi garantera en rolig och inspirerande upplevelse som kommer göra dig till en bättre och säkrare dykare.

Välkommen till din Fundamentalskurs och Global Underwater Explorers!

Snabba fakta – GUE Fundamentals

Omfattning: 5 dagar (eventuella teorikvällar kan tillkomma)

Schema: 
9/6 16.00-21.00 Teori och simtest
10/6 09.00-20.00 Teori och dyk 1-2 i Pool
11/6 09.00-20.00 Teori och Dyk 3-4 i pool alt Vättern
19-20/8 09.00-18.00 Dyk 5-6 i Vättern

Pris:
SEK 6.995 + gas, poolentréer samt USD 95 för kursmaterial och registrering på www.gue.com

Förkrav:
Ett giltigt dykcertifikat, 16 år, vara fysisk frisk samt icke rökare

Hur bokar jag min? Registrera dig på www.gue.com under aktuell kurs.

För mer information vänligen kontakta butiken.

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter & erbjudanden, fyll i din e-post nedan!