Utbildning

Låt oss ta dig med till en ny och spännande värld!

Arkö Dyk har lång erfarenhet av att utbilda dykare, och under säkra förhållanden hjälper våra instruktörer dig att uppleva känslan av att sväva viktlös och andas under vattnet.

Dykning med PADI-instruktörer bidrar till professionell utbildning, erfarenhet, utrustning och miljöskydd. Hos oss lär du dig att dyka på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Vi utbildar dig med branschens mest kompletta utbildningsprogram, med strukturerade kursplaner från grundnivå till Divemaster och instruktör.

Till kurserna hör ett stort antal hjälpmedel, där det satsas på interaktiv CD-ROM och DVD. Detta innebär att du som elev kan studera teorin hemma i lugn och ro och för att sedan kunna ägna mer tid åt de praktiska övningarna i bassängen och havet.  Vi erbjuder våra elever PADI:s internationella dykutbildningar. PADI står för Professional Association of Diving Instructors och är världens ledande dykutbildningsorganisation.

Utbildningarna genomförs i små grupper vilket ger dig gott om tid till att träna med våra instruktörer och dykledare.

För oss på Arkö Dyk är säkerheten för dig som dykare givetvis det viktigaste men det ligger oss också väldigt varmt om hjärtat att din dykupplevelse blir till något roligt och minnesvärt.

Schema Utbildning

Det finns för närvarande inga inplanerade kurstillfällen.

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter & erbjudanden, fyll i din e-post nedan!